Fragt kun 50,- Kr

Lyn hurtig levering.

Kundeservice

Vi svare altid inden 24 timer

Sikker betaling

Alle betalinger hos os er krypteret

Returvare

Vi tager ubrugte vare retur

Accessories

Hos dansk-lagersalg.dk finder du Danmarks måske billigste Accessories. Vi har igennem en personlig udvælgelsesprocess  sikret os, at vi altid har den bedste kvalitet og mest trendy mode på vores shop. Vi vælger ikke kun med pris for øje, men med hjertet og handler aldrig med tøj i en kvalitet vi aldrig selv ville gå med.

[wcas-search-form]


Facebook


Instagram

bit'avant halskædebit'avant halskæde
Tilføj til kurv

Bitavant halskæde i guldfarve med BLING!

75,00 DKK
Lang halskæde fra bit'avantLang halskæde fra bit'avant
Tilføj til kurv

Bitavant sølvfarvet halskæde

75,00 DKK
bit'avant armbånd med plastik perler og sølvvedhængbit'avant armbånd med plastik perler og sølvvedhæng
Tilføj til kurv

Bitavant armbånd sølvfarvet med BLING !

50,00 DKK
HjertehalskædeHjertehalskæde art'
Tilføj til kurv

Bitavant halskæde med hjerte & Bling.

75,00 DKK
Visir_Vanting_sikkerhed_Corona_covid19_covid_outlet_dansk_lagersalg_2Visir_Vanting_sikkerhed_Corona_covid19_covid_outlet_dansk_lagersalg_1
Vælg muligheder

Ansigt Visir Vanting

30,00 DKK
bit'avant øreringebit'avant øreringe
Tilføj til kurv

Bitavant øreringe

50,00 DKK
Mundbind_Vanting_sort_black_outlet_dansk_lagersalg_1Mundbind_Vanting_sort_black_outlet_dansk_lagersalg_2
Vælg muligheder

Mundbind (Sorte) Vanting

30,00 DKK
Garder ib lauersenGarder_IB_Laursen_nostalgi_træfigur_outlet_dansk_Lagersalg_stor
Vælg muligheder

Stillenat Garder fra Ib Laursen

20,00 DKK30,00 DKK
hue_tophue_dust_lyseroed_skindtop_skind_outlet_dansk_lagersalg_hue_tophue_dust_lyserød_skindtop_skind_outlet_dansk_lagersalg_3
Vælg muligheder

Mar&co Tophue i strik (lyserrød,gråbrun)

50,00 DKK
armbånd fra bit'aventarmbånd fra bit'avent
Tilføj til kurv

Bitavant armbånd med BLING! og hjerter

50,00 DKK

Fragt kun 50,- Kr

Lyn hurtig levering.

Kundeservice

Vi svare altid inden 24 timer

Sikker betaling

Alle betalinger hos os er krypteret

Returvare

Vi tager ubrugte vare retur

Betydningen for accessories

Accessories kan på mange måder bidrage til forskellige outfit og looks. Du kan gå all-in smykker til dit look og lade dem være det der specier dit tøj op eller du lade én enkel accessory pryde en kjole eller en bluse. Forkæl dig selv med eksempelvis en fin, sort kjole og en lækker halskæde blikfang. Derfor er det dit accessory, der giver dig dit personlige look. Det er en frihed at have mange smarte accessoires i samlingen, så du kan skifte ud i dit outfit fra den ene dag til den anden.

Accessories er toppen af kransekagen, prikken over i’et, det der gør forskellen – uanset hvad, må du kald det, hvad du ønsker. Alle kender det at have glemt et eller andet, og kommer i tanke om at man har glemt sine smykker, taske eller pung. Den indre følelse af at være helt nøgen eller mangle noget så vigtigt som sin husnøgle eller mobil. Accessories til damer er uundgåeligt og et ”must have” i kommoden, skabet, eller hvor I ellers opbevare jeres accessoires.

Vi har kun glade kunder

Som kvinde ved man at tøj ikke kun er ”need to have” det er også en udsmykning. Man vil gerne se godt ud hele tiden, og især til fester, højtider og når en date står for døren. Man vil gerne stråle, og udvise selvtillid, og det kan man få igennem tøj, og hos os er tøjet i høj kvalitet, dansk lagersalg sørger altid for at håndplukke tøjet ude hos vores leverandører så det kun er tøj vi selv vil gå i. Der er altid tøj til en hver smag, og der vil altid være tøj til gode, og billige priser. Dansk mode flytter sig ofte rigtig hurtigt, så derfor har vi ofte ikke det samme tøj i længere tid af gangen, så det gælder om at slå til når varen er på lager. Vi bestræber os dog på at kunne imødekomme efterspørgsler af samme design hvis flere kunder spørger efter dette. Vi tjekker ugentligt priser hos konkurrerende webshops med det formål at sikre os, at vi er den billigste på markedet. Men som udgangspunkt er vi de billigste og flinkeste forhandler af netop de mærker vi har.

Lyn hurtig levering.

Vi svare hurtigt

Sikker betaling

Vi tager ubrugte vare retur